koffieKoffie

De allerlekkerste koffie, vers gebrand op de Zamenhof door de Coffee Alchemist Joshua Helmuth. Eenmaal geproefd wil je nooit meer anders! Natuurlijk is de koffie (uit Ethiopië en Brazilië) ook los te koop! Ook geeft hij diverse workshops; zie caffedolcealchemia.com/services/workshops

 


soepLunch

Kom binnen of neem plaats op ons terras! Een ruime keuze uit heerlijke vers gebakken broodjes. Probeer bijvoorbeeld eens onze club sandwich, de rode bieten hummus, of de zoete kip. Naast deze heerlijke broodjes hebben we altijd een verse soep en salade van de dag.

 


barBar

We hebben een grote selectie lokaal gebrouwen speciaalbiertjes en verantwoorde frisdranken. Voor de heel gezonde trek maken we graag een verse jus d’ orange of een lekkere smoothie.

 

 


A appeltaartTaart

De heerlijke taarten worden door de Taartenkamer verzorgt. Een uitgebreide assortiment van zoete en hartige taarten en cakes. Dagelijks (behalve zondag) tot 13.00 uur te bestellen en een uur later heb je een kersverse taart! Hoe mooi is dat! Bestellen en ophalen kan via Expocafé.

 


loket2Afhaal

Het afhaalloket bevindt zich naast de hoofdingang van het gebouw; fijn een heerlijke snelle koffie, een broodje of een snack voor de wachtende pontbezoeker of passant.

 

 

 catering2Catering

Tijdens evenementen werken regelmatig samen met cateraars. Geef voor uw event uw wensen aan, alles is mogelijk!