sfeer1Expocafe ZAMEN bevindt zich centraal tussen meer dan 400 ateliers. Op evenementen gaan de deuren weleens open, dan is er achter elke deur een verrassing. Van grote schilderijen, tot lampen, of sieraden. Expocafe ZAMEN biedt alle dagen van het jaar de mogelijkheid om te exposeren. Ook leuk: Elke expositie wordt gestart met een feestelijke opening!

 


De muren van expocafe ZAMEN creëren een win-win-win:

  • Kunstenaars van het terrein krijgen de kans hun werk te exposeren/verkopen.
  • Bezoekers van het cafe kunnen lunchen of werken in een inspirerende omgeving.
  • Kunstliefhebber krijgen de kans om te zien wat er op het Zamenhofterrein zoal wordt geproduceerd, en nog mooier, men krijgt de kans om een uniek werk te kopen!

De ondernemer/kunstenaar kan ruimte huren voor een bepaalde periode. Er is geen standaard procedure want elke ondernemer is uniek dus gaat alles in overleg. Het aantal meters wordt op maat berekend. Als voorbeeld: Een goudsmid zal minder ruimte vragen dan een meubelmaker, en voor b.v. een modeshow zal men korter wil huren dan voor het exposeren van een beeld of schilderij.

Ook kunnen exposanten van buiten de Zamenhof meedoen indien er op dat moment ruimte vrij is.

Voor meer informatie over exposeren vragen we u per email of telefoon contact met ons op te nemen. Voor meer informatie over exposities raden we aan onze Facebook pagina in de gaten te houden.


Een aantal van onze exposanten:

lotta Lotta de Beus met “The romantic escape”

The Romantic Escape gaat over het loslaten van illusies, over de onzichtbaarheid en zichtbaarheid van de waarheid. Wat is de waarheid en welke gevolgen heeft het om dat onder ogen te zien?

Afbeelding: schilderij The Parade

Meer info: www.lotta.nl


zixxx

Willem Brader met “Foto expositie”

Afbeelding: Cow…

Meer info: willembrader.com

 

 

 

 

 


roothMarco Rooth met “Acrylverf op doek”

Afbeelding: schilderij Acrylverf op doek

Meer info: www.marcorooth.com

 

 

 

 

 


 

fredFred Thoolen met “Hoe Kijkt De Fotograaf, Hoe Kijkt De Schilder”

Begeef je in de wereld van de fotograaf en schilder en analyseer hoe zij naar hetzelfde object kijken. Wat ziet de fotograaf dat de schilder niet ziet en vice versa?

Meer info: www.artenon.nl

 

 


murrayMurray Lemly met “REMEMBERING”

Meer info: www.facebook.com/murray.lemley