Zoekt u een locatie om een borrel, vergadering of voor iets anders te houden? Wilt u hier een artistieke, ‘zamen sta je sterk’ vibe aan geven, dan is Expocafé ZAMEN een goede locatie. ‘s Avonds van 18.00 tot 23.00 uur is de ruimte te huur voor andere activiteiten. Het is mogelijk dat Expocafé ZAMEN ook speciale wensen voor u kan vervullen. Wij denken graag met u mee.

In Expocafe ZAMEN zijn vaak evenementen, zowel openbaar tijdens openingstijden, als openbaar of besloten vanaf 18.00 uur. Vaak vindt u bij ons live muziek optredens. Het is mogelijk om als band bij ons te komen spelen.

Om te weten wat er speelt raden we aan onze Facebook pagina in de gaten te houden. Wilt u uw event bij Expocafe ZAMEN houden, neem dan per email of telefoon contact met ons op.


Een aantal voorgaande en terugkerende evenementen:

portretPortretten Parade (Openbaar)

Een breed opgezette expositie , live Art performances, Streetartists , uiteenlopende workshops, schminkartiesten, interactieve installaties, muzikanten, djs en een bar met allerelei lekkers
Laat je portret ter plekke schilderen door een fantastisch kunstenaar of een prachtig fotoportret maken door een professionele fotograaf…….

Meer info: portrettenparade2016.wordpress.com


joshWorkshop ART AND COFFEE (Op inschrijving)

FUTURE ROASTERS,
COFFEE FARMERS,
AMATEURS AND
PROFESSIONAL STUDENTS.

Meer info: caffedolcealchemia.com/services/workshops/

 


schermafbeelding-2016-09-24-om-18-08-40Sample Sale (Openbaar)

Twee maal per jaar en elke keer drukker: 50% tot 70% discount • 15 showrooms open • premium fashion brands only

Meer info: samplesaleamsterdamnoord.nl


 

sail2Sail 2015 (Openbaar)

Met onze locatie, pal aan het Ij, hebben met Sail prachtig uitzicht op voorbij varende boten. Ter gelegenheid van het event hadden we een Sail foto expositie en muziek van De Stroatkjals uit Luttenberg.

 


filmFilmavond Stemmen uit de Toendra (Openbaar)

De laatste der Joekagieren, een film van Edwin Trommelen.

Meer info: gibbonuitgeefagentschap.nl/edwin-trommelen/